Blossom Copenhagen – bag om virksomheden

13 august 2021
Camilla Skøtt

Har du hørt om det danske smykkefirma Blossom Copenhagen, og kunne du tænke dig at vide lidt mere om de mennesker, der står bag de fantastiske smykker? Så læs med her, hvor vi dykker ned i deres historie.

Først og fremmest: Blossom Copenhagen er en del af smykkefirmaet House of Jewellery. De romantiske smykker fra lige nøjagtig Blossom Copenhagen er designet af ægteparret Christina og Holger Elbro, der også driver virksomheden.

Tankerne bag navnet og designet udspringer alle fra sætningen “Show your love, and let it blossom”. Fokus er altså på de gode ting i livet, på kærligheden og på at lade det hele blomstre – og det kommer til udtryk i de smukke, romantiske og meget feminine smykker.

Af netop den årsag er Blossom Copenhagen-smykkerne også den perfekte gave til kvinden, du holder af. Der er noget for enhver alder, og det er en fin og dejlig måde at fortælle et andet menneske, at du sætter pris på jeres relation.

Detaljer og smuk finish

Når du gennemgår udvalget af smykker fra Blossom Copenhagen, vil du hurtigt opdage, at der både er klassikere, som aldrig går af mode samt nye, moderne smykker. Det betyder også, at der er noget for enhver smag, og ikke mindst betyder det, at det er muligt at finde et smykke, du kan sætte pris på resten af livet.

Fælles for alle smykker uanset kollektion og serie er, at der er fokus på de små detaljer og den afgørende finish. Virksomheden er ikke bange for at blande sølv og guld for at skabe flotte kontraster, ligesom de også gerne giver den gas med smykkesten – blandt andet ametyst, kvarts, månesten og de klassiske zirkonia.

Kort og godt: Hvis du leder efter et fint og feminint smykke af god kvalitet, kan du med fordel tage et kig på Blossom Copenhagen.

ANBEFALET