En gave for livet

29 juli 2019
Pia Nielsen
En gave for livet

Den frække abe eller den sjove gravhund – alle kender de skønne træfigurer fra Kaj Bojesen, og med god grund: De klassiske designikoner har gennemlevet flere årtier og generationer, og er populære den dag i dag.

Populære træfigurer

Selvom du ikke har hørt navnet Kaj Bojesen før, så har du med garanti set de ikoniske træaber og andre dyr hænge fra reoler eller stå i vinduer. Et simplet stykke kunsthåndværk har vundet alles hjerter og glæder både børn og voksne. De barnlige motiver af dyr og det gode kvalitetshåndværk tiltaler alle generationer, og med en Kaj Bojesen træfigur i gave til dåb, fødselsdag eller studentergilde er du sikker på, at den glæder livet ud. 

Altid den bedste trækvalitet og godt håndværk – det er Kaj Bojesen, og du kan placere de skønne træfigurer overalt: Bryd de stramme linjer på bogreolen med en abe hængende provokerende ned over de alvorlige bøger, eller skab en oase i vindueskarmen med samlingen af de populære træfigurer blandt potteplanterne – anvendelsesmulighederne er uendelige. 

En gave til hele livet

Dåben er en særlig dag, der kræver særlige gaver. Kunsten er at finde en gave, der glæder den lille, når denne bliver større og gerne resten af livet. En træfigur fra Kay Bojesen er genial som dåbsgave, fordi de søde figurer glæder spædbørn, mens det naturlige træ med de afrundede kanter sikrer mod skader, når figuren skal ‘smages på’. 

Til studentergildet er der sikkert nok at smykker og praktiske flyt-hjemmefra-gaver, så giv dansk design fra Kaj Bojesen – det holder hele vejen ind i voksenlivet og vil med garanti pryde reolen helt frem til plejehjemmet. 

Hos Designklassikershop.dk finder du alle de elskede figurer fra Kay Bojesen, og kan du ikke vælge, så start med den kendte abe… så har du gode gaver til både fødselsdag og jul de næste mange år frem. 

ANBEFALET