Få et intenst blik med lashes

29 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Et blik kan sige mere end tusinde ord, og den der øjenkontakt er faktisk mere intens, end hvad man lige tror.

Prøv du bare at sætte dig sammen med en person og kig hinanden i øjnene, uden I siger noget til hinanden: det bliver hurtigt akavet.

Man siger da også, at hvis man ser et andet menneske i øjnene i lang tid uden ord, så er det fordi, man enten vil slås eller have sex med vedkommende.

Men ens blik har måske ikke den ønskede effekt eller intensitet eller bare skønhed, som man går efter.

Man kan så forsøge sig med makeup omkring øjnene, og man kan sætte håret på en ny måde; bruge smykker og andet, som der skal være med til at fremhæve øjnene, men det er måske ikke hjælp nok.

Og de hjælpemidler holder bare ikke så længe.

Der er heldigvis en anden ting at gøre, og det er at benytte sig af lashes.

Dine lashes fremhæver dine flotte øjne

Dine øjenvipper kan få et nyt liv ved, at du besøger en klinik, som kan sætte øjenvipper på dine eksisterende, eller man kan give dem et løft, så dit blik bliver mere nærværende og dragende at fokusere på.

Det er et udseende, som der er meget eftertragtet at benytte sig af, og mange af disse metoder er også noget, som man kan have på i længere tid, så der ikke er tale om pynt eller hjælpemidler, man skal tage af og på hver dag i alle tilfælde.

Den rette klinik kan guide dig til, hvad du skal vælge af muligheder, og langsomt, men sikkert, finder I i fællesskab frem til, hvad det er for et udseende med dine nye øjenvipper og supplement, der giver det gode resultat.

Man kan heldigvis prøve sig en del frem og udskifte metoderne, indtil man er tilfreds.

ANBEFALET