Hvem gav dig den sixpence?

04 oktober 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er blevet tid til, at du går dit klædeskab igennem for beklædningsgenstande, som du ikke bruger længere, eller som du ikke kan passe.

Det er for at give mere plads til nyt tøj, og så kan de gamle tøjsager, som der ikke er gået i stykker, gå til noget indsamling eller genbrug, så det hele går til en god sag, når du alligevel gør status over, hvad du har liggende af tøj.

I den forbindelse finder du en sixpence, som der er ret støvet og most, og du kan se, at du ikke har haft brugt den, da den stadig har prismærket på sig.

Samtidig kan du se, at prisen har været skjult, så det må derfor være en gave, for du kunne heller ikke forestille dig, at du i sin tid kunne have fundet på at købe en sixpence til dig selv.

Dog indser du nu med dig selv, at den egentlig er meget flot og vil passe til den stil, du kører nu, men det nager dig virkelig, at du ikke kan huske, hvem der gav dig den.

sixpence

Det er noget af et opklaringsarbejde med den sixpence

Man kan jo ikke være bekendt at spørge ens familie og venner, om det er nogen af dem, som der gav den sixpence til en, for så lyder man utaknemmelig og glemsom.

Dine nærmeste venner, børn og din kæreste kan dog sige til dig, at det ikke er dem, der har givet dig den, for du tør godt for dem afsløre det mysterium, du står med her.

Men med tiden generer det dig faktisk ikke så meget, for du er trods alt glad for, at du har en sixpence nu, som der endda er lidt retro i det, og siden den ikke har været brugt, så kan den godt holde til at blive gået med.

Og når tiden kommer, at den ikke kan holde til mere, så kender du heldigvis et godt sted, hvor man kan købe en ny sixpence.

ANBEFALET