Hvordan du kan bruge smart glass

15 oktober 2021
Steffen Petersen

editorial

Smartglass-produkter er i høj kurs i disse dage, og virksomheder som Microsoft og Google er førende på området. Hvordan kan du bruge dine smartglasses? Og i hvilke situationer kan de være helt uundværlige? Læs med i dette indlæg, hvor vi kommer omkring hvilke fantastiske ting, du kan gøre med dine nye smartglass.

En slags smartphone

Smartglasses er på mange måder som en smartphone, bortset fra at telefonen er blevet erstattet af et stykke glas, der er monteret enten på dit hoved eller i dit ansigt. Det oplagte at gøre med din nye smartglass, er at bruge den som en erstatning for din smartphone.

Når du kører bil

Din smartglass vil også give dig mulighed for at have en håndfri oplevelse, hvilket kan være en stor fordel for folk, der kører meget i bil. Det er den voksende tendens inden for infotainmentsystemer i biler, der gør det helt fornuftigt at bruge dit smartglass i stedet. Du kan bære dine nye smartglasses hele tiden, så alt fra vejvisning og trafikinformationer til det, du har brug for i løbet af dagen, vil være lige foran dig.

Du kan læse alt

Smartglasses vil også give dig mulighed for at se oplysninger, der ikke er direkte i dit synsfelt – hvis du f.eks hvis du leder efter et tv-program, f.eks. det seneste afsnit af Succession, kan du se oplysninger om det med det samme. Dit smartglass vil også vise dig vejret, dine sociale medier og mange andre ting, som kan være ret rare at være opdateret på. 

Tag billeder

Der er apps til at tage billeder med din telefon indbygget i de fleste smartglasses. De giver dig mulighed for at tage billeder ved at blinke, så det er virkelig nemt at tage nogle gode minder på på farten. Smartglasses er også gode til at optage video, hvilket kan være meget praktisk i forskellige situationer.

Du kan finde smart glass via dette link: https://innomize.dk/services/53-smartglasses/ 

ANBEFALET