Klinikudstyr til kosmetolog – find det online

25 april 2022
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle indkøbe nyt udstyr til din kosmetiske klinik – for eksempel til fjernelse af tatoveringer eller uønsket hårvækst, eller behandling af uren hud, karsprængninger eller lignende? Så kan du med fordel kigge forbi EBS Medical.

Hvilke produkter kan jeg finde hos EBS Medical?

EBS Medical er leveringsdygtig i en lang række spændende produkter til medicinsk – fortrinsvis kosmetisk – anvendelse. Uanset om du ønsker at udvide din skønhedskliniks virkefelt med eksempelvis fedtfrysning, kosmetisk hårfjernelse eller behandling af karsprængninger, eller om du har brug for professionelt udstyr til manicure og pedicure, kan du finde hvad du søger hos EBS Medical.

image

Når du køber kosmetisk udstyr hos EBS Medical kan du være sikker på at dit udstyr holder top kvalitet, og at det er godkendt efter alle gældende standarder. Udstyr fra EBS Medical er nemt og sikkert at anvende, og holder samtidig en solid kvalitet. EBS Medical forhandler udelukkende produkter fra kendte og velansete brands så som for eksempel DEKA, IDS, Classys, SkinRex, GME, LINLINE og MedArt. Dette er din garanti for et produkt i top standard uanset om du skal bruge laser eller andet apparatur.

Du kan der ud over altid regne med den bedste service fra EBS Medical når du køber dit udstyr hos den danske leverandør. EBS Medical tilbyder nemlig altid fuld service som en del af handelen, hvilket sikrer at du til hver en tid kan holde dit udstyr up to date. EBS Medical kommer gerne på besøg og tjekker dit udstyr. Og du får selvfølgelig den mest kvalificerede rådgivning angående valg af udstyr, så du er sikker på at købe det rette.

Med hjælp fra EBS Medical vil du med sikkerhed kunne skabe værdi for din forretning, til glæde for såvel dig selv som for dine klienter. Klik ind og læs mere, og se det store udvalg af klinikudstyr kosmetolog, på ebs-medical.com.

ANBEFALET