Overrask med smykker på den fede måde

07 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Overrask med smykker på den fede måde

Kender du udtrykket med, at diamanter er en kvindes bedste ven?

Hvad med at vi udvider det til, at smykker er en kvindes bedste ven, også uanset om der er juveler i form af diamanter i dem eller ej?

Og lad os slutteligt lige gøre det endnu mere specifikt med et spadestik dybere angående smykker og præsentere dig for marguerit smykker, som du kan få i næsten alle tænkelige afskygninger via Fangels.dk.

Et engelsk udtryk, der især blev brugt til reklameslogans om smykker lyder endda også, at diamanter gør kvinder målløse, og sådan vil tilfældet især være, hvis du erhverve Margurit smykker fra Fangels.dk til din udkårne, når du ser det udvalg, de har liggende.

Mange af smykkerne er henvendt til et kvindeligt segment af kunder, men der er intet til hinder for, at mænd ikke også skal kunne bruge dem, hvis de mener, at de passer til deres stil.

Derfor kan du det følgende sagtens oversætte kønsbegreberne til lige det, der passer i din sammenhæng, når vi taler om “udkårne”.

For de fleste giver nemlig smykker af forskellige typer ved særlige lejligheder, og selvom den slags bestemt falder i god jord det meste af tiden, så er det, når man giver smykker helt uden anledning – eller bagtanke for den sags skyld – at der virkelig vinder på overraskelsesmomentet.

På en måde er det jo netop lidt forventeligt, at man på et tidspunkt får smykker af ens kæreste, og især i starten af forholdet vil man gerne imponere den anden.

Senere bliver det mest ved store lejligheder, at man giver smykker, og så er det med den underforståede besked, at der kommer til at gå lang tid, før det sker igen.

Men hvorfor dog ikke give smykker som en morgengave en mandag morgen for lige at overraske ekstra meget?

Eller lade nogle smykker liggende, før man tager på tur i lang tid væk fra hjemmet, så din udkårne har noget at mindes dig ved og ekstra meget glæde sig til at se dig hjemme igen?

Det synes vi i hvert fald, er en god idé!

ANBEFALET