Plej dit hår med Kerastase

23 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Plej dit hår med Kerastase

Du kender det sikkert uden tvivl godt:

Du står op, kigger dig i spejlet og ser dit uglede hår. Har du god tid og overskud tager du et længere bad, og efter håret er tørt, kaster du dig ud i at sætte din gamle høstak op.

Men håret vil bare ikke, som du vil, uanset hvor mange krumspring, handlinger, finter og videre, du har lært og udarbejdet gennem tiden.

Så du accepterer, at du simpelthen kommer til at have en dårlig hårdag, som chefen, kollegaerne og alle de andre kommer til at skulle glo på resten af dagen.

Selv når du skal til middag samme aften, forsøger du at rette op på håret med tanken om, at håret måske i løbet af arbejdsdagen har haft tid til at sætte sig.

Ej heller her sker der en forskel, så du sidder til middag og føler, du har en indtørret paryk på, som du efterhånden er på nippet til at fjerne med en god omgang kronragning.

Men før du tyer til den slags desperationer, så foreslår vi lige så forsigtigt – men behjælpeligt i krisen – at du indkøber et sortiment af forskellige hårprodukter af mærket Kerastase.

Med hårprodukter fra Kerastase, som pryder varerne med deres logo, har du en garanti for, at du holder et produkt i dine hænder, som med garanti kan rette op på den såkaldte høstak.

Om det så er balsam, shampoo, en hårkur eller et helt specielt hårprodukt, der kun kan redde dit hår, så har de det næsten med garanti.

Du vil opleve en revitalitet med dit hår, som får det til at føles, duftes og flagre genoplivet i vinden på en måde, som du næsten aldrig har oplevet før.

Man skal ikke kimse ad, hvad en god hårdag kan gøre for ens velvære og selvværd. 

Så sig farvel til dårlige hårdage med hårprodukter fra kerastase.

Flere Nyheder