Så bliver det ikke mere dansk

12 december 2019
Sarah_Agerkvist

Hvad kan være mere dansk end en margueritblomst? Margueritten er et symbol på Danmark, det er kælenavnet for vores Dronning, Daisy, og ikon for vores skønne naturoplevelser rundt i landet, Margueritruten. Margueritten er og bliver bare et symbol for vores ganske land, og det har den været helt præcis siden 1987. Så hvorfor ikke også iføre dig det nationale symbol?

Gennem mange årtier har margueritblomsten været objekt for dansk smykkedesign, hvor et utal af smykkedesignere har taget blomsten til sig og designet mange smukke udgaver. Du kan få marguerit smykker i mange forskellige udformninger og smykketyper; i alt fra øreringe, ringe, halskæder og armbånd til brocher og håraccessories. Smykkerne finder du i både sølv og forgyldt med både hvid og sort emalje, så du kan få marguerit smykkerne, lige så det passer til din stil.

Enkelthed slår alt
Den velkendte margueritblomst har fine, hvide blade og en gul midte. Det går man aldrig galt i byen med, for hvordan kan sådan en enkelthed gå af mode? Heller ikke en gang, når det originale design bliver fortolket, og den gule midte bliver udskiftet med hvid eller sølv, eller de hvide blade bliver sorte.

Særligt kan du finde et stort udvalg hos smykkefirmaet Lund Copenhagen, der giver dig en næsten svær beslutning at træffe. Er du på udkig efter et traditionelt udtryk med dine smykker, så er de enkle ørestikker, collier medaljon halskæde og ringen med én marguerit lige noget for dig. Mens hvis det skal skille dig lidt mere ud nok mere er dig med marguerit mix-blomster ringen, collier kugle halskæden og creol øreringene. Er du lidt oldschool, så har brochen også fået en renæssance og er ikke længere noget din bedstemor kun går med.

Selvom de nyere designs er “voldsommere” i sit udtryk, er designet enkelt, og enkeltheden slår bare alt i den her smykkeverden.

ANBEFALET