Sådan bekæmper du dine rynker

04 maj 2022
Steffen Hansen

editorial

Rynker er en naturlig del af aldringsprocessen, men det betyder ikke, at du bare skal læne dig tilbage og lade dem overtage dit ansigt. Nogle finder rynker irriterende og ikke pæne. Det er en naturlig del af kropens aldringsproces, men du kan sagtens minimere deres fremkomst og hvor meget de er til syne i dit ansigt. Der er masser af måder at bekæmpe rynker på og holde din hud ung og sund.

Læs med her nedenfor om de forskellige metoder.

 

behandling af rynker

 

Du skal bruge anti-age creme

Når du bliver ældre, ændrer din hud sig. Den bliver tyndere og mindre elastisk, og den begynder at miste sin naturlige fugt. Disse ændringer kan gøre din hud mere modtagelig over for skader fra solen og andre miljømæssige faktorer.

De kan også føre til dannelse af rynker. Anti-ageing-cremer er udviklet til at afhjælpe disse ændringer ved at genopbygge fugten og bekæmpe aldringstegn. Ved at bruge en anti-ageing-creme kan du hjælpe med at holde din hud ung og sund.

 

Du skal bruge solcreme hele året rundt

Vidste du, at du faktisk bør bruge solcreme hele året rundt? Forskning har vist, at kronisk udsættelse for sol kan føre til rynker og andre tegn på for tidlig aldring. Og selv om det er rigtigt, at du kan få noget D-vitamin fra solen, kan du også få det fra berigede fødevarer og kosttilskud.

Der er altså ingen grund til at udsætte dig selv for de skadelige UV-stråler bare for at få din daglige dosis D-vitamin. Hvis du alligevel befinder dig udendørs uden solcreme, skal du dog sørge for at dække dig så meget som muligt og undgå at være i direkte sollys i længere tid. 

 

Du kan få behandlet dine rynker

Rynker kan være en kilde til stor frustration, idet de frarøver os vores ungdommelige udseende og efterlader os med en følelse af både selvbevidsthed og usikkerhed. Men heldigvis findes der mange måder at bekæmpe rynker på og holde vores hud glat og smidig. Du kan f.eks. prøve at vælge mere intensive behandlinger som f.eks. injektioner eller laserresurfacing.

Læs mere om rynkebehandling via linket her: https://coolwaveclinic.dk/rynker/ 

ANBEFALET