Sådan finder du den perfekte frisure til dig

01 november 2021
Steffen Petersen

editorial

Når du leder efter den perfekte frisure, der skal passe til dig og din personlighed, er det vigtigt at udforske din indre kreativitet og evt. eksperimentere med nye stilarter. Du vil føle dig mere selvsikker bare ved at vide, at du har et look, der passer til dig! Uanset om du vil have noget enkelt eller mere modigt, er der en frisure til alle. Her får du nogle tips til, hvordan du finder den rigtige stil til dig selv.

 

 

Find den rigtige frisure til dig, uanset om du vil have noget enkelt eller mere vovet

Det kan være svært at finde den frisure, som man føler sig bedst tilpas ved. Hvis du er vant til at have langt hår, men er blevet træt af det, så bør du måske prøve en page. Det kan også føles meget vovet at få klippet de lange lokker af og der er heldigvis ingen, som tvinger dig! Det kan dog være værd at give et forsøg, hvis du er træt af det lange hår – og hey, det vokser jo heldigvis ud igen.

 

Har du kort hår, men ønsker langt hår?

Hvis du har en god portion tålmodighed, så bør du lade dit hår vokse ud. Det kan tage lidt tid, men når først det er der, kan du style det, som du vil have det. Hvis du ikke har så meget tålmodighed og har brug for hår nu, så prøv måske extensions i en periode. Det er en god mulighed for at afprøve om du kan lide det lange hår.

 

Håropsætning

Uanset om du har kort eller langt hår, så kan du få sat dit hår op. Hvis du er på udkig efter noget enkelt, hvorfor så ikke prøve en klassisk hestehale? Den er elegant og passer til ethvert outfit. Er du på vej til en særlig lejlighed? Så prøv løse krøller. Du kan finde mere inspiration her: https://www.mariashaar.dk/ 

 

ANBEFALET