Vinteren nærmer sig – prøv den vitale vidunderplante og styrk dit immunforsvar!

16 oktober 2019
Pernille Skovgaard
Vinteren nærmer sig - prøv den vitale vidunderplante og styrk dit immunforsvar!

Aloe vera er en plante, der gennem en periode på tusindvis af år er brugt til et hav af forskellige formål. Det er en helt fantastisk og gennemført omnipotent lille plante – og kender du ikke til dens egenskaber, så læs med her, hvor en – dog ikke udtømmende! – liste præsenterer dig for dens kunnen.

Vinteren nærmer sig, og mangler du er seriøst boost af vitaminer, så ty til aloe vera! I planten finder du en alenlang liste over vitaminer – eksempelvis A, C, E og B, den gavnlige folinsyre, der især anbefales til gravide, samt mineraler som kalcium, zink, magnesium og jern.

Desuden er aloe vera sprængfyldt med af vitale aminosyrer. Otte aminosyrer er udpeget som de vigtigste for en velfungerende organisme, og gæt hvad – dem finder du her! Ved at indtage disse kan du minimere risikoen for at få allergier, du kan bevare en sund fordøjelse og du kan nedsætte dit fedtindhold i dit blod.

Din krop skal næres for at blive resilient overfor både sygdomme og stresstilstande. Her er den fabelagtige plante også virksom – den er nemlig adaptogen, hvilket forenklet betyder, at den kan “adaptere” sig kroppen og dennes balance, der normaliseres. Når dette sker, bliver kroppens eget værn, immunforsvaret, styrket, og du vil få mere energi. En anden adaptogen plante, du sikkert kender, er ginsengroden, ligeledes kendt og anvendt gennem årtusinder.

En velfungerende fordøjelse er yderst vigtig, og det er ganske frygteligt at døje med fordøjelsesbesvær. Ved sådanne problemer er aloe vera ligeledes oplagt at afprøve – undgå de medicinsk fremstillede afføringsmidler, der ofte vil give en masse bivirkninger!

Når aloe vera efter indvortes brug, eksempelvis i form af juice, bevæger sig gennem dit tarmsystem, optages toksiner, også kendt som giftstoffer. Aloe vera er derfor også udrensende.

Aloe vera har et tårnhøjt indhold af de vitale anti-oxidanter, hvilket gør din krop ekstra modstandsdygtig.

På din hud virker den gel planten indeholder særdeles helbredende. Brug den ved eksempelvis solskoldning, bid fra myg eller andre insekter, eksem psoriasis. Du vil opleve hvordan din hud bliver smertelindret og behageligt afkølet.

På VeraCura.dk finder du et kæmpe udvalg af produkter med den virksomme vidunderplante! Dygtige og servicemindede medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe ved spørgsmål – så tøv ikke med at tage kontakt!

ANBEFALET